Inkoop en inruil

Op het gebied van grootspoor / tuinspoor zijn wij in alles geïnteresseerd om in te kopen of in te ruilen. Of het jaren in de tuin is gebruikt of jaren ongebruikt op zolder heeft gelegen. Alles is welkom. Alle merken, iedere hoeveelheid. OOK WINKELVOORRADEN ZIJN WELKOM! Wij ruilen en kopen enkele stuks of hele ( grote en kleine ) collecties. Wij betalen een marktconforme prijs. Discretie en een snelle afhandeling is gegarandeerd. U kunt met de artikelen bij ons in de winkel langskomen, indien de collectie groot genoeg is komen wij het bij u ophalen.

Overige schalen

Heeft u modelspoor / modelauto’s te koop in andere schalen dan waar Grootspoor.com in is gespecialiseerd? Neem dan contact op met modeltreinenenmeer.

Inkoop / consignatieverkoop

Inkoop: Wij kopen de gehele collectie in 1x van u, betalen u voor het geheel in 1x. Per bank of contant. De transactie is daarmee afgesloten. Consignatieverkoop: Wilt u een hogere opbrengst en heeft u geen haast met het geld? Omdat wij pas aan u betalen zodra er artikelen van u verkocht zijn en wij niet hoeven te investeren kunnen wij u een hoger percentage van de verkoopopbrengst betalen. Wij verkopen uw collectie, houden minutieus de verkochte artikelen voor u bij en betalen u per maand of per kwartaal een afgesproken percentage van de verkochte artikelen. Welke manier u verkiest is aan u. Heeft u vragen? Stuur ons een email: info@grootspoor.com